skip to Main Content

Meny Blå Lågan v.39  25/9 – 29/9

 

Måndag 25/9

  1. Fiskgratäng med citronsås, bacon, rotfrukter och potatismos #L
  2. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  3. Stekt kycklingfilé med timjan- & tomatsås samt jasminris

Tisdag 26/9

  1. Chili con Carne med ris
  2. Kalops med rödbetor och kokt potatis
  3. Fiskburgare med rökt lax, örtkräm, picklad rödlök samt potatismos #L

Onsdag 27/9

  1. Pasta med kyckling i soltorkad tomatsås #G#L
  2. Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. Strimlat fläsk i sötsur sås med wokgrönsaker samt jasminris

Torsdag 28/9

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L

  1. Sweet baby Ray-färsbiff med Café de Parissås och stekt potatis #L
  2. Pulled pork med bakad tomat och rostad potatis

Fredag 29/9

  1. Köttfärslasagne #G#L
  2. Kycklinggryta med curry, wokgrönsaker samt jasminris #L
  3. Ugnsbakad fläskkarré med morotstzatziki, balsamicosky samt ugnsrostad potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Skink- & ostsallad med pasta, melon, picklad rödlök och rhode islanddressing #G#L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med sweet chilisås samt potatismos #L

Tisdag: Veg. chili con carne med ris

Onsdag: Pasta med soltorkad tomat- och basilikasås #G#L

Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. lasagne #G#L

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 23v39

Meny Blå Lågan v.40  2/10 – 6/10

 

Måndag 2/10

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt samt potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G#L
  3. Biff Stroganoff med ris #L

Tisdag 3/10

  1. Anitas köttfärsfräs med pasta #G#L
  2. Flygande Jakob (kyckling, bacon, jordnötter, banan) med ris #L
  3. Stekt sej med gräslökssås och kokt potatis #L

Onsdag 4/10

  1. Kassler med färskost, örter, grönsaker samt potatismos #L
  2. Kalkonschnitzel cordon blue med gräddig tomatsås samt jasminris #G#L
  3. Viltfärsbiffar med timjansky samt rårörda lingon och kokt potatis #L

Torsdag 5/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Nattbakad fläskkarré med BBQ sås och stekt potatis
  2. Cajunkryddat strimlat nötkött med tomat- & basilikasås samt jasminris

Fredag 6/10

  1. Färsbiff med potatisgratäng och rödvinssky #L
  2. Thaikycklinggryta med cocosmjölk, limeblad, thaibasilika samt jasminris
  3. Fiskgratäng med saffran, paprika och lök samt potatismos #L

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger samt caesardressing #G#L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med remouladsås samt potatismos #L

Tisdag: Flygande Jakob (quornfilé) med ris #L

Onsdag: Vårrulle med sötsursås, wokgrönsaker och ris #G#L

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Broccolimedaljonger och potatisgratäng #L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 23v40

Back To Top