skip to Main Content

Meny Blå Lågan v.13  27/3 – 31/3

 

Måndag 27/3

  1. Sprödbakad fisk med rom- & purjolöksdressing samt kokt potatis #G#L
  2. Ugnsstekt korv med senapssås och potatismos #L
  3. Kycklinggryta med rödvin, morötter, champinjoner, aioli samt grönsaksris

Tisdag 28/3

  1. Chili con Carne med ris
  2. Thaigryta med fläsk, cocosmjölk samt jasminris
  3. Fiskgratäng med creme fraiche, soltorkad tomat, fetaost, oliver samt kokt potatis #L

Onsdag 29/3

  1. Kalops med rödbetor och kokt potatis
  2. Pasta Carbonara #G#L
  3. Kycklingwok med srirachamajonnäs och ris

Torsdag 30/3

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Spenatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med choronsås (bearnaisesås smaksatt med chili) samt ugnsrostad potatis #L
  2. Chiligryta (öl, tomat, chili mm.) med ris och creme fraiche #G#L

Fredag 31/3

  1. Kebabgryta med vitlöksdressing och ris #L#G
  2. Kycklingfilé med rostad potatis & örtig färskostsås #L
  3. Kokospanerad fisk med mango- & curryyoghurt samt rostad potatis #G#L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger samt caesardressing #G#L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med kall purjolöksdressing och kokt potatis #L

Tisdag: Chili con Carne på vegofärs med ris

Onsdag: Pasta med veg. sås #G#L

Torsdag: Spenatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Quornfilé med örtig färskostsås & rostad potatis #L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 23v13

Meny Blå Lågan v.14  3/4 – 6/4

 

Måndag 3/4

  1. Sprödbakad fisk med örtsås och kokt potatis #G#L
  2. Vårrulle med jasminris, sötsursås samt wokgrönt #G#L
  3. Strimlat fläsk med dijon- & dragonsås och ris #L

Tisdag 4/4

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt samt potatismos #L
  2. Kycklinggryta med örter och vitlök samt ris #L
  3. Färsbiff med fetaost & oliver, tomatsås samt grönsaksris

Onsdag 5/4

  1. Köttfärs- och paprikagratäng med ris #L
  2. Chicken nuggets med jasminris & currydressing #G#L
  3. Fiskgratäng med vitvinssås, bladspenat, räkor samt kokt potatis #L

Torsdag 6/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

  1. Schnitzel med klyftpotatis och pepparsås #G#L
  2. Rödvinsbrässerad högrev med rödvinssky, vitlökssmör och ugnsrostad potatis #L

Fredag 7/4

LÅNGFREDAG

STÄNGT!

 

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Ost- & skinksallad med örtpasta, rostad broccoli, picklad rödlök samt sweet chilidressing #G#L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Vårrulle med jasminris, sötsursås samt wokgrönt #G#L

Tisdag: Gryta (soltorkad tomat, paprika, purjolök, bönor) med ris #L

Onsdag: Paprikagratäng med vegofärs och ris

Torsdag: Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 23v14

Back To Top