Meny Blå Lågan v.31 29/7 – 2/8
Måndag 29/7
- Fiskgratäng med soltorkad tomat, broccoli och potatismos #L
- Kycklinggryta med örter och vitlök samt jasminris #L
Tisdag 30/7
- Jambalaya (kyckling, skinka, räkor) med rhode islandsås #L
- Köttfärs- & paprikagratäng med ugnsrostad potatis #L
Onsdag 31/7
- 1. Thaigryta med fläsk, cocosmjölk, vattenkastanjer, bambuskott samt jasminris
- Stekt kycklingfilé med pestosås och rostad potatis #L
Torsdag 1/8
- Kalkonschnitzel cordon blue med tomatsås samt jasminris #G#L
- Färsbiff med gräddig rödvinssås och ugnsrostad potatis #L
Fredag 2/8
- Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #L
- Sprödbakad fisk med skagenröra och kokt potatis #G#L
Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Kebabsallad med vitlöksdressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G
Vegetariska alternativ: Veg. pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L
Med reservation för ändringar
Meny Blå Lågan v.32 5/8 – 9/8
Måndag 5/8
- Biff Stroganoff med ris #L
- Sprödbakad fisk med äpple- & currydressing samt kokt potatis #G#L
Tisdag 6/8
- Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos #L
- Pasta med kyckling, soltorkad tomat och vitlök #G#L
Onsdag 7/8
- Färsbiff med champinjonsås och ugnsrostad potatis #L
- Fiskgratäng med citronpepparsås, bacon, rotfrukter samt potatismos #L
Torsdag 8/8
- Nattbakad fläskkarré med rödvinssky, tzatziki samt rostad potatis #L
- Kycklingwok med limedressing och jasminris #L
Fredag 9/8
- Hamburgare med stekt potatis och tillbehör #G#L
- Kycklinggratäng med färskost, mango, paprika samt jasminris #L
Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen
Veckans Sallad: Salami – & brie med vitlöksdressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G
Vegetariska alternativ: Veg. vårrulle med wokgrönt, sweet chilisås och jasminris #G
Med reservation för ändringar