skip to Main Content

Lunchcateringmeny v.39 26-30/9

 

Måndag 26/9

  1. Fiskgratäng med citronsås, bacon, rotfrukter och potatismos #L
  2. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  3. *Stekt kycklingfilé med timjan- och tomatsås samt jasminris

Tisdag 27/9

  1. Chili con Carne med ris
  2. Kalops med rödbetor och kokt potatis #G#L
  3. *Fiskburgare med rökt lax, örtyoghurt, picklad rödlök samt potatismos #G#L

Onsdag 28/9

  1. Pasta med kyckling och soltorkad tomatsås #G#L
  2. Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Strimlat fläsk i sötsur sås med wokgrönsaker samt jasminris

Torsdag 29/9

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L

  1. Sweet baby Ray-färsbiff med Café de Parissås och stekt potatis #L
  2. *Pulled pork med bakad paprika och rostad potatis

Fredag 30/9

  1. Köttfärslasagne #G#L
  2. Kycklinggryta med curry, wokgrönsaker samt jasminris #L
  3. *Ugnsbakad fläskkarré med morotstzatziki, balsamicosky samt ugnsrostad potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skink- och ostsallad med picklad rödlök och rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med sweet chilisås samt potatismos #L

Tisdag: Veg. chili con Carne med ris

Onsdag: Pasta med soltorkad tomat- och basilikasås #G#L

Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. lasagne #G#L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Lunchcateringmeny v.40 3-7/10

 

Måndag 3/10

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G#L
  3. *Biff Stroganoff med ris #L

Tisdag 4/10

  1. Anitas köttfärsfräs med pasta #G#L
  2. Flygande Jakob (kyckling, bacon, jordnötter, banan) med ris #L
  3. *Stekt sej med gräslökssås och kokt potatis #L

Onsdag 5/10

  1. Kassler med färskost, öster, grönsaker samt potatismos #L
  2. Vårrullar med sötsursås, wokgrönsaker samt ris #G#L
  3. *Viltfärsbiffar med timjansky samt rårörda lingon och kokt potatis #L

Torsdag 6/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Schnitzel skogssvampsås samt stekt potatis #L
  2. *Cajunkryddad strimlat nötkött med tomat- och basilikasås samt jasminris

Fredag 7/10

  1. Fläskfilé med potatisgratäng med rödvinssky #L
  2. Thaikycklinggryta med cocosmjölk, limeblad, thaibasilika samt jasminris
  3. *Fiskgratäng med saffran, paprika och lök med potatismos #L

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Kebabsallad med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med remouladsås samt potatismos #L

Tisdag: Flygande Jakob (quornfilé) med ris #L

Onsdag: Vårrulle med sötsursås, wokgrönsaker och ris #G#L

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Broccolimedaljonger och potatisgratäng #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Back To Top