skip to Main Content

Lunchcaterinmeny v.47

 

Måndag 22/11

  1. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #L
  3. *Kyckling teriyaki med jasminris

Tisdag 23/11

  1. Spaghetti med köttfärssås #G
  2. Pepparrotskött med kokt potatis #L
  3. *Ugnsgratinerad lax på bädd av brysselkål samt kokt potatis #L

Onsdag 24/11

  1. Biff stroganoff med ris #L
  2. Flygande Jacob ( jordnötter, bacon, banan, kyckling ) med ris #L
  3. *Lammgryta med kokt potatis

Torsdag 25/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa med pannkaka #G#L

  1. Schnitzel med Café de Parissås samt klyftpotatis #G#L
  2. *Kebabpanna med vitlöksyoghurt samt ris #L

Fredag 26/11

  1. Stekt strömming med potatismos samt senapssmör #G#L
  2. Färsbiff med pepparsås samt kokt potatis #L
  3. *Gaeng Daeng ( fläsk ) med jasminris

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Kyckling med pestodressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Quornflié med remouladsås samt potatismos #L

Tisdag: Spaghetti med veg. bolognse #G#L

Onsdag: Veg. Flygande jacob med quornflié samt ris #L

Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Biff med potatismos och sweetchilisås #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v.48

 

Måndag 29/11

  1. Isterband med dillstuvad potatis #L
  2. Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås samt kokt potatis #G#L
  3. *Fläsk i currysås samt jasminris #L

Tisdag 30/11

  1. Pasta Carbonara #G#L
  2. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Fiskgryta med tomat, saffran och fänkål samt kokt potatis #L

Onsdag 1/12

  1. Fiskgratäng med tomat och mozzarella samt potatismos #L
  2. Köttfärslimpa med grönpepparsås och potatismos #L
  3. *Örtmarinerad kyckling med rostade rotfrukter samt gremolata yoghurt #L

Torsdag 2/12

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Majs- och currysoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med choronsås ( smaksatt bearnaisesås ) och stekt potatis #L
  2. *Laxpudding #L

Fredag 3/12

  1. Kycklingwok med jasminris och limedressing #L
  2. Björkebyfisk med örtdressing samt potatismos #G#L
  3. *Viltskavsgryta men lingonyoghurt samt kokt potatis #L

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tonfisksallad med örtdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Biff med dillstuvad potatis #L

Tisdag: Veg. Pytt med vitlöksdressing #L

Onsdag: Broccoligratäng med tomat och mozzarella #L

Torsdag: Majs- och currysoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Wok med jasminris och limedressing #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top