skip to Main Content

Lunchcateringmeny v.21 23-27/5

 

Måndag 23/5

  1. Chorizo med tomatsalsa och potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med skagenröra samt kokt potatis #G#L
  3. *Kycklinglårfilé med tomat och oliv samt ris

Tisdag 24/5

  1. Pasta med köttfärsfräs (rotfrukter, paprika, purjolök, champinjoner) #G#L
  2. Thaigryta med fläsk, bambuskott, curry, ananas samt jasminris #L
  3. *Stekt sejrygg med gräslökssås samt kokt potatis #L

Onsdag 25/5

  1. Ört- och vitlökskryddad kycklinggryta med jasminris #L
  2. Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Pulled pork med chilibönor samt ugnsrostad potatis

Torsdag 26/5

Kristihimmelsfärd, STÄNGT!

Fredag 27/5

  1. Hamburgare med tillbehör samt stekt potatis #G#L
  2. Sprödbakad fisk med ört- och limedressing samt kokt potatis #G#L
  3. *Korv Stroganoff med ris #L

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger samt caesardressing #G#L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Potatisbullar med rotfrukter och lingonsylt

Tisdag: Pasta med vegetarisk färs samt rotfrukter och paprika #G#L

Onsdag: Ört- och vitlökskryddad quornfilé samt jasminris #L

Torsdag: STÄNGT!

Fredag: Veg. burgare med tillbehör samt stekt potatis #G#L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Lunchcateringmeny v.22 30-3/6

 

Måndag 30/5

  1. Sprödbakad fisk med legymröra och kokt potatis #G#L
  2. Chili con Carne med ris
  3. *Teriyaki på nötkött med nudlar #G

Tisdag 31/5

  1. Jambalaya (räka, skinka, kyckling) med rhode islandsås #L
  2. Pasta Carbonara #G#L
  3. *Pannbiff med löksky samt kokt potatis

Onsdag 1/6

  1. Kalkonschnitzel cordon blue med soltorkad tomatsås och jasminris #G#L
  2. Anitas köttfärsfräs med potatismos #L
  3. *Stekt kycklinglår filé med wokgrönt, cocos- & limesås samt jasminris

Torsdag 2/6

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med potatisgratäng och rödvinssky #L
  2. *Torsk med soltorkad tomat, oliver, basilika samt kokt potatis #L

Fredag 3/6

  1. Thaikycklinggryta med kokosmjölk och jasminris
  2. Skink- och potatissallad med pickles och rostad lök #L
  3. *Biff Stroganoff med ris #L

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Salami- och briesallad med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Chili con Carne med ris

Tisdag: Jambalaya med rhode islanddressing #L

Onsdag: Veg. biff med grönsaker och potatismos #L

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med potatissallad samt pickles och rostad lök #G#L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Back To Top