skip to Main Content

Meny Blå Lågan v.16  15/4 – 19/4

 

Måndag 15/4

  1. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  2. Fiskgratäng med sparris och räkor samt potatismos #L
  3. Kycklinggryta med soltorkad tomat, creme fraiche, dijon, dragon och ris #L

Tisdag 16/4

  1. Spaghetti med köttfärssås #G
  2. Biff Stroganoff med ris #L
  3. Italiensk fiskgratäng (oliv, tomat, paprika, grana padano mm) med kokt potatis #L

Onsdag 17/4

  1. Chili con carne med ris
  2. Kalkonschnitzel med gräddig tomatsås och klyftpotatis #G#L
  3. Lax- & spenatlasagne med citron och örter #G#L

Torsdag 18/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L

  1. Helstekt fläskfilé med potatisgratäng samt rödvinssky #L
  2. Oxbringa med rotmos och pepparotscreme #L

Fredag 19/4

  1. Kycklinggryta med pesto samt jasminris #L
  2. Färsbiff med bearnaisesås och stekt potatis #L
  3. Pankopanerad sej med lime- & ingefärssås samt grönsaksris #G#L

 

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Tacosallad med stekt köttfärs, riven ost, guacamole, salsa samt nachos #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Gratinerad qournfilé med sparris och potatismos #L

Tisdag: Spaghetti med veg. Bolognese #G

Onsdag: Veg. Schnitzel med gräddig tomatsås och klyftpotatis #G#L

Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med bearnaisesås samt stekt potatis #G#L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 24v16

Meny Blå Lågan v.17  22/4 – 26/4

 

Måndag 22/4

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt samt potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med örtdressing och kokt potatis #G#L
  3. Tandoorimarinerad kyckling med lime- & vitlöksyoghurt samt stekt grönsakris #L

Tisdag 23/4

  1. Paprika- och köttfärsgratäng med jasminris #L
  2. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  3. Köttfärslimpa med bacon, ädelost, purjolök, pepparsås & stekt potatis #L

Onsdag 24/4

  1. Köttfärsjärpe gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Jambalaya (räkor, kyckling, skinka) med rhode islandsås #L
  3. Fiskgratäng med vitvinssås, fänkål, räkor samt potatismos #L

Torsdag 25/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Svampsoppa med pannkaka #G#L

  1. Nattbakad fläskkarré med gräddig rödvinssås och rostad potatis #L
  2. Vegetarisk lasagne med zucchini, aubergine, paprika, tomatsås & grana padana #G#L

Fredag 26/4

  1. Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #G#L
  2. Thaikycklinggryta med cocosmjölk, wokgrönt samt jasminris
  3. Vitlök- & chilimarinerad kotlettrad med rostad vitlökssky & rostad potatis

 

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Kebabsallad med feferoni och vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med potatismos, grönsaker samt vitlöksdressing #G#L

Tisdag: Paprika- & vegofärsgratäng med jasminris #L

Onsdag: Veg. jambalaya med rhode islandsås #L

Torsdag: Svampsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. kebabgryta med ris och vitlöksdressing #G#L

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 24v17

Back To Top