skip to Main Content

Meny Blå Lågan v. 43 21-25/10                                                       

Måndag 21/10

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Chicken nuggets med jasminris och srirachamajonnäs
  3. Strimlat fläsk i gul currysås med ris #L

Tisdag 22/10

  1. Pasta med ost- och skinksås #G#L
  2. Kycklingwok med sweet chilidressing och jasminris #L
  3. Parmesanpanerad fläskmedaljong med tomatsås, basilikaolja och kokt potatis #G

Onsdag 23/10

  1. Björkebyfisk med örtdressing samt potatismos #G#L
  2. Chili con carne med ris
  3. Mozzarellafylld färsbiff med ratatouille och kokt potatis #L

Torsdag 24/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.aa Ärtsoppa med fläskpannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

1.bb Tomatsoppa med fläskpannkaka #G#L

  1. Wallenbergare ala Lågan med skysås, lingonsylt och potatismos #L
  2. BBQ – Kyckling med coleslaw och rostad potatis

Fredag 25/10

  1. Sprödbakad fisk med skagenröra samt kokt potatis #G#L
  2. Hamburgare med bröd, cheddarost, dressing och stekt potatis #G#L
  3. Kebabpanna (kebab, potatis, grönsaker) med vitlöksdressing #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Salami och brie med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med ris och srirachamajonnäs #G#L

Tisdag: Wok med jasminris

Onsdag: Veg. Chili con carne med ris

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Burgare med tillbehör #G#L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 24v43

Meny Blå Lågan v. 44 28/10-1/11

Måndag 28/10

  1. Johans falukorv (creme fraiche, bacon, senap) med potatismos #L
  2. Sprödbakadfisk med rom- och purjolökssås samt kokt potatis #G#L
  3. Stekt kycklinglår med mojo rojo samt rostade rotfrukter #L

Tisdag 29/10

  1. Jambalaya (kyckling, skinka, räkor) med rhode islanddressing #L
  2. Jägargryta (nötfärs, bacon, rotfrukter, svamp m.m.) med potatismos #L
  3. Pankopanerad sej med caesardressing och kokt potatis #G

Onsdag 30/10

  1. Biff Stroganoff med ris #L
  2. Färsjärpe med gräddsås och kokt potatis #L
  3. Fiskgratäng med spenat, vitvinssås, räkor & kokt potatis #L

Torsdag 31/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Spenatsoppa & ägghalva med pannkaka #G#L

  1. Krämig fläskfilégryta (kantarell, broccoli m.m.) med rostad potatis #L
  2. Färsbiff med timjanssky samt potatismos #L

Fredag 1/11

  1. Kebabgryta med vitlöksdressing samt ris #G#L
  2. Stekt kycklingfilé med pestosås och rostad potatis #L
  3. Nattbakad fläskkarré med champinjonsås samt kokt potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-725 16 eller kontakta personalen

 

Veckans Sallad: Tonfisksallad med kokt ägg samt örtdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Biff med rom- och purjolöksås samt potatismos #L

Tisdag: Veg. Jambalaya med rhode islanddressing #L

Onsdag: Oumphgryta med rotfrukter samt ris

Torsdag: Spenatsoppa och ägghalva med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Kebabgryta med vitlöksdressing och ris #L

 

Med reservation för ändringar

Lunchmeny Blå lågan 24v44

Back To Top