skip to Main Content

Lunchcateringmeny v.18 3-7/5

 

Måndag 3/5

  1. Dillstuvad potatis med Siljans Charks isterband #L
  2. Sprödbakad fisk med skarpsås (ägg, senap) och kokt potatis #G#L
  3. *Strimlat nötkött med paprikasås samt jasminris #L

Tisdag 4/5

  1. Pasta med köttfärssås #G#L
  2. Kalops med rödbetor och kokt potatis
  3. *Chili- och vitlöksmarinerad kycklingfilé med dragonssås samt ris #L

Onsdag 5/5

  1. Flygande Jakob (kyckling, bacon, jordnötter, banan) med ris #L
  2. Färsbiff med Café de Parissås och ugnsrostad potatis #L
  3. *Fiskgratäng med tomat, parmesan och ruccolaolja samt kokt potatis #L

Torsdag 6/5

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Sparrissoppa med pannkaka #G#L

  1. Viltskavsgryta med potatismos och gelé #L
  2. *Salsiccia med böngryta och kokt potatis

Fredag 7/5

  1. Högrevsgryta med chili, majs, bönor m.m. samt nachos och ugnsrostad potatis #L
  2. Kycklinggryta med mango och chili samt jasminris #L
  3. *Sotad fläskkarré med het salsa samt ugnsrostad potatis

 

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med citronmajonnäs #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Grönsaksbiff med stekt potatis samt vitlöksdressing #L

Tisdag: Pasta Bolognese på quornfärs #G#L

Onsdag: Flygande Jakob på quornfilé (banan, jordnötter) samt ris #L

Torsdag: Sparrissoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Chiligryta med ris samt nachos #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v.19 10-14/5

 

Måndag 10/5

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med rom- och purjolöksdressing samt kokt potatis #G#L
  3. *Kebabpanna med vitlöksyoghurt samt ris #L

Tisdag 11/5

  1. Pasta med kassler i färskostsås med soltorkad tomat #G#L
  2. Thaiwok med fläsk, cocosmjölk och sweet chilidressing samt ris #L
  3. *Ugnsbakad kalv med BBQ-sås och bulgur #G

Onsdag 12/5

  1. Björkebyfisk med örtdressing och potatismos #G#L
  2. Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Spenatlasagne #G#L

Torsdag 13/5

Kristi himmelfärdsdag

STÄNGT

Fredag 14/5

  1. Kycklinggratäng med färskost, mango, paprika samt jasminris #L
  2. Sprödbakad flundra med remouladsås och kokt potatis #G#L
  3. *Parmesanpanerad fläskkotlett med basilikayoghurt samt kokt potatis #G#L

 

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Ost- och skinksallad med rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med potatismos samt vitlöksdressing #G#L

Tisdag: Thaiwok med sweet chilidressing samt ris #L

Onsdag: Veg. biff med potatismos samt örtdressing #G#L

Torsdag: STÄNGT

Fredag: Mango- och paprikagratäng med ris #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top