Lunchcateringmeny v. 16 19-23/4
Måndag 19/4
- Sprödbakadfisk med örtdressing & kokt potatis #G#L
- Köttbullar med gräddsås och potatismos #G#L
- *Kebabskav i srirachasalsa med yoghurt och ris #L
Tisdag 20/4
- Vårrulle med wokgrönsaker och sötsur sås samt jasminris #G#L
- Pasta med kyckling, sweet chili, vitlök och örter #G#L
- *Fetaostbiff med tomatsås och ugnsrostad potatis #L
Onsdag 21/4
- Jägargryta (köttfärs, bacon, svamp) och potatismos #L
- Kalkonschnitzel med gräddig tomatsås och jasminris #G#L
- *Italiensk fiskgratäng (oliv, grana padana, tomat) med potatismos #L
Torsdag 22/4
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L
- Helstekt fläskfilé med potatisgratäng samt rödvinssky #L
- *Laxlasagne #G#L
Fredag 23/4
- Tacofisk med potatismos #G#L
- Färsbiff med bearnaisesås och stekt potatis #L
- *Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt kokt potatis #L
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen
*Lätt & Rätt ett smalare alternativ
Veckans Sallad: Kebabsallad med vitlöksdressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G
Vegetariska alternativ:
Måndag: Falafel med potatismos #L
Tisdag: Vårrulle med sötsur sås samt ris #L
Onsdag: Veg. Schnitzel med tomatsås och jasminris #G#L
Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L
Fredag: Veg. biff med bearnaisesås samt stekt potatis #G#L
Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!
Med reservation för ändringar
Äta på plats på Blå Lågan 83:-
Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-
Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-
Lunchcateringmeny v. 17 26-30/4
Måndag 26/4
- Fylld lunchkorv med potatismos #L
- Tempurapanerad fisk med ris och wasabidressing #G#L
- *Kycklingtandoori med bambuskott och jasminris #L
Tisdag 27/4
- Paprika- och köttfärsgratäng med jasminris #L
- Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
- *Pannbiff med löksky, rårörda lingon och kokt potatis
Onsdag 28/4
- Köttfärsjärpe gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
- Jambalaya (räkor, kyckling, skinka) med rhode islandsås #L
- *Stekt lax med äppelyoghurt, fänkålssallad och potatismos #L
Torsdag 29/4
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Svampsoppa med pannkaka #G#L
- Schnitzel med bearnaisesås och ugnsrostad potatis #G#L
- *Aubergine-, tomat- och zucchinilasagne #G#L
Fredag 30/4
- Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #G#L
- Thaikycklinggryta med cocosmjölk och wokgrönt
- *Biff teriyaki med jasminris och haricoverts
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen
*Lätt & Rätt ett smalare alternativ
Veckans Sallad: Tacokyckling med salsa och guacamole #L
Varje vecka: Hamburgare #G
Vegetariska alternativ:
Måndag: Veg. nuggets med jasminris och sweet chili #G#L
Tisdag: Paprika- och vegofärsgratäng med jasminris #L
Onsdag: Veg. jambalaya och rhode islandsås #L
Torsdag: Svampsoppa med pannkaka #G#L
Fredag: Veg. kebab med ris och vitlöksdressing #G#L
Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!
Med reservation för ändringar