skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 33 10-14/8

Måndag 10/8

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos #L
  2. Fiskgratäng på fiskarhustruns vis med potatismos #L

 

Tisdag 11/8

  1. Pasta med bacon, paprika och lök #G#L
  2. Jambalaya (räkor, kyckling, skinka) med rhode islanddressing #L

 

Onsdag 12/8

  1. Biff Stroganoff med ris #L
  2. Sprödbakad fisk med äpple- och currysås samt kokt potatis #G#L

 

Torsdag 13/8

  1. Kalkon cordon bleu (ost/skinka) med tomatsås och ris #G#L
  2. Färsbiff med rödvinssky och ugnsrostad potatis #G#L

 

Fredag 14/8

  1. Pastasallad med skinka, ost, örter, härliga grönsaker samt vitlöksdressing #G#L
  2. Kycklinggratäng med mango och paprika samt jasminris #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

 

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med ägg och dillmajonnäs #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ: Veg. pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 34 17-21/8

Måndag 17/8

  1. Isterband med rödbetor och dillstuvad potatis #L
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G#L
  3. *Strimlat fläsk med couscoussallad och ruccolayoghurt #G#L

Tisdag 18/8

  1. Pasta med kyckling, sweet chili och grillad paprika #G#L
  2. Dillkött med kokt potatis #L
  3. *Helstekt fläskkarré med äppelcidersås samt kokt potatis #L

Onsdag 19/8

  1. Thaigryta med fläsk, cocosmjölk, wokgrönsaker och jasminris
  2. Köttfärslimpa med dijonsenapssås och potatismos #L
  3. *Ugnsbakad sej med rökt lax i citronsås samt kokt potatis #L

Torsdag 20/8

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Potatis- och purjolökssoppa med pannkaka #G#L

  1. Wallenbergare ala Lågan med skysås, lingonsylt och potatismos #L
  2. *Kycklingfilé med dragonsås och ris #L

Fredag 21/8

  1. Ugnsbakad fläskkotlettrad med BBQ-sås, coleslaw och stekt potatis #L
  2. Fisk Balaton (mandel, paprika) med potatismos #L
  3. *Kalv i tomatsås med gremolata samt kokt potatis

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Grekisk sallad med tzatziki #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med dillstuvad potatis #G#L

Tisdag: Pasta med grönsaker #G#L

Onsdag: Thaiwok med oumph

Torsdag: Potatis- och purjolökssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Quornfilé med BBQ-sås, coleslaw och stekt potatis #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top