Lunchcateringmeny v.50 11-15/11                

Måndag 11/12

  1. Fiskgratäng med citronsås, bacon, rotfrukter och potatismos #L
  2. Ugnsstekt chorizo med het salsa samt potatismos #L
  3. *Strimlat nötkött i tomat, koriander och ingefärssås med ris

Tisdag 12/12

  1. Pasta med kyckling och soltorkad tomatsås #G#L
  2. Paprika- och köttfärsgratäng med potatismos #L
  3. *Karré med dragonsky samt kokt potatis #L

Onsdag 13/12

  1. Kalops med rödbetor och kokt potatis
  2. Thaikyckling med cocos, röd curry och jasminris #L
  3. *Ungersk gulasch med potatis

Torsdag 14/12

JULLUNCH

Janssons frestelse, julskinka, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad

och räkägg #G#L

Fredag 15/12

  1. Schnitzel med svampsås och kokt potatis #G#L
  2. Kebabpanna(kebabkött, potatis, grönsaker) med vitlöksdressing #L 3.*Kycklingfilé med rostad vitlökssås samt bulgursallad #G#L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skink- och ostsallad med rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ: Falafel med het salsa samt jasminris

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda från Blå Lågan 62:-

Lunchcateringmeny v.51 18-22/12               

 Måndag 18/12

  1. Ugnsgratinerad falukorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med grön örtsås och kokt potatis #G#L
  3. *Kycklingwok med sötsur sås och jasminris

Tisdag 19/12

  1. Köttgryta Caribben med ris #L
  2. Spaghetti och köttfärssås #G
  3. *Fläsklägg med persiljesky samt potatis- och senapstomp

Onsdag 20/12

  1. Chili con carne med ris
  2. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  3. *Pluma sous vide (fläskkött) med bbq-sås, morotsslaw samt potatis #L

Torsdag 21/12

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

  1. Pepparfärsbiff med rödvinssky och potatisgratäng #L
  2. *Stekt torsk med kallrökt laxsås samt potatismos #G#L

Fredag 22/12

  1. Hamburgare med cheddarost, dressing och stekt potatis #G#L
  2. Kycklingfilé med krämig ädelostsås och ris #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring

Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med ägg och citron- och dillmajonnäs #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ: Rotfruktspytt med kall örtsås #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda från Blå Lågan 62:-


Print Friendly

Skriv ut lunchmeny