skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 7 10-14/2

Måndag 10/2

  1. Fiskgratäng med bacon, broccoli samt potatismos #L
  2. Stuvade makaroner med köttbullar #G#L
  3. *Saffransmarinerad kyckling med dragonsås samt jasminris #L

Tisdag 11/2

  1. Biff Stroganoff med ris #L
  2. Kycklinggryta Vindaloo samt ris #L
  3. *Viltfärsbiff med skysås samt rårörda lingon och kokt potatis

Onsdag 12/2

  1. Fläskkorv från Siljans Chark med rotmos #L
  2. Wokat fläskkött med limedressing och jasminris #L
  3. *Stekt sej med romyoghurt samt kokt potatis #G#L

Torsdag 13/2

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Potatis- och purjolökssoppa och pannkaka #G#L

  1. Wallenbergare ala Blå Lågan med skysås och potatismos #L
  2. *Kalv i tomatsås med gremolata samt kokt potatis

Fredag 14/2

  1. Kebabgryta med ris, vitlöksdressing och pitabröd #G#L
  2. Sprödbakad fisk med skarpsås (senap, ägg) och kokt potatis #G#L
  3. *Oxbringa med örtsky samt potatismos #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Kycklingsallad med ananas och currydressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med makaroner #G#L

Tisdag: Veg. gryta ala stroganoff med ris #L

Onsdag: Veg. wok med jasminris och limedressing #L

Torsdag: Potatis- och purjolökssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. kebab med ris och vitlöksdressing #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 8 17-21/2

Måndag 17/2

  1. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med örtsås och kokt potatis #G#L
  3. *Stekt kycklinglårfilé med grön currysås och bulgursallad #G#L

Tisdag 18/2

  1. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Pasta med köttfärssås #G
  3. *Indisk lammgryta med mango chutney och ris #L

Onsdag 19/2

  1. Kycklingwok med sweetchilidressing och jasminris #L
  2. Dillkött med kokt potatis #L
  3. *Fiskgratäng med spenat och potatismos #L

Torsdag 20/2

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa och pannkaka #G#L

  1. Viltskavsgryta med svartvinbärsgelé och potatismos #L
  2. *Parmesanpanerad fläsknoisette med balsamicosås och kokt potatis #G#L

Fredag 21/2

  1. Stekt salt sill med löksås och kokt potatis #G#L
  2. Pannbiff med Café de Parissås och stekt potatis #L
  3. *Gulasch med kokt potatis och gräddfil #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skinka- och melonsallad med rhode islandsås #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Quornfilé med potatismos och stekta grönsaker #L

Tisdag: Pasta bolognese med veg.färs #G

Onsdag: Veg. wok med sweet chilidressing och jasminris #L

Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med stekt potatis och löksås #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top