Lunchcateringmeny v. 8 19-23/2                    

Måndag 19/2

  1. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med örtsås och kokt potatis #G#L
  3. *Stekt kycklinglårfilé med grön currysås och bulgursallad #G#L

Tisdag 20/2

  1. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Pasta med köttfärssås #G
  3. *Strimlat nötkött med wokgrönsaker, wasabiyoghurt samt jasminris #L

Onsdag 21/2

  1. Kycklingwook med sweetchilidressing samt jasminris #L
  2. Dillkött med kokt potatis #L
  3. *Fiskgratäng med spenat och kokt potatis #L

Torsdag 22/2

1.a Ärtsoppa och pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa och pannkaka #G#L

  1. Viltskavsgryta med svartvinbärsgelé och potatismos #L
  2. *Parmesanpanerad fläsknoisette med balsamicosås och kokt potatis #G#L

Fredag 23/2

  1. Stekt salt sill med löksås och kokt potatis #G#L
  2. Pannbiff med café de parissås och stekt potatis #L
  3. *Gulasch med potatis och gräddfil #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skinka och melonsallad med Rhode islandsås #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ: Grönsaksbiff med ananassalsa och bulgursallad #G

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda från Blå Lågan 62:-

Lunchcateringmeny v.9 26/2-2/3                     

Måndag 26/2

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Fiskgratäng med purjolök, champinjoner, zucchini och potatismos #L
  3. *Nattbakad fläskkarré med sås på parmesan och soltorkad tomat samt potatis #L

Tisdag 27/2

  1. Kyckling i pestosås med pasta #G#L
  2. Karl Johangryta (köttfärs, svamp, curry) med ris #L
  3. *Spansk köttfärsbiff med hummus och risblandning #G

Onsdag 28/2

  1. Mustig köttgryta med rotfrukter samt potatismos #L
  2. Kalkonschnitzel med tomatsås och ris #G#L
  3. *Laxburgare med örtyoghurt, picklad rödlök och rostad potatis #G#L

Torsdag 1/3

1.a Ärtsoppa och pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa och pannkaka #G#L

  1. Baconbiff med gräddig rödvinssås och ugnsrostad potatis #L
  2. *Kycklinglårfilé med chilisky, mango och ananassallad samt jasminris

Fredag 2/3

  1. Sprödbakad fisk med remouladsås samt kokt potatis #G#L
  2. Kebabpanna med vitlöksdressing #L
  3. *Senapspanerad fläsknoisette med rostad vitlökssky och ugnsstekt potatis #G#L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Waldorfsallad med rökt kalkonbröst (valnötter, selleri, äpple) #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ: Vegetarisk vårrulle med wokgrönsaker, sötsur sås och nudlar #G

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda från Blå Lågan 62:-


Print Friendly

Skriv ut lunchmeny