skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 49 30-5/12

 

Måndag 30/11

  1. Isterband med dillstuvad potatis #L
  2. Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås samt kokt potatis #G#L
  3. *Fläsk i currysås samt jasminris #L

Tisdag 1/12

  1. Pasta Carbonara #G#L
  2. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Fiskgryta med tomat, saffran och fänkål samt kokt potatis #L

Onsdag 2/12

  1. Fiskgratäng med tomat och mozzarella samt potatismos #L
  2. Köttfärslimpa med grönpepparsås och potatismos #L
  3. *Örtmarinerad kyckling med rostade rotfrukter samt gremolata yoghurt #L

Torsdag 3/12

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Majs- och currysoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med choronsås ( smaksatt bearnaisesås ) och stekt potatis #L
  2. *Laxpudding #L

Fredag 4/12

  1. Kycklingwok med jasminris och limedressing #L
  2. Björkebyfisk med örtdressing samt potatismos #G#L
  3. *Viltskavsgryta men lingonyoghurt samt kokt potatis #L

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tonfisksallad med örtdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Biff med dillstuvad potatis #G#L

Tisdag: Veg. Pytt med vitlöksdressing #L

Onsdag: Broccoligratäng med tomat och mozzarella #L

Torsdag: Majs- och currysoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Wok med jasminris och limedressing #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 50 7-11/12

 

Måndag 7/12

  1. Kyckling nuggets med jasminris samt currydressing #G#L
  2. Ungsstekt chorizo med het salsa samt potatismos #L
  3. *Strimlat nötkött i tomat-, koriander- och ingefärssås med ris

Tisdag 8/12

  1. Kycklinggryta med soltorkadtomatsås och ris #L
  2. Paprika- och köttfärsgratäng med potatismos #L
  3. *Karré med dragonsky samt kokt potatis

Onsdag 9/12

  1. Kalops med rödbetor samt kokt potatis
  2. Thaikyckling med cocosmjölk, röd curry samt jasminris
  3. *Viltfärslimpa med champinjonsås och kokt potatis #L

Torsdag 10/12

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med rödvinssky och potatisgratäng #L
  2. *Ugnsbakad sej med citronsås samt potatismos #L

Fredag 11/12

  1. Schnitzel med svampsås och ugnsrostad potatis #G#L
  2. Kebabgryta med jasminris och vitlöksdressing #G#L
  3. *Kycklingfilé med rostad vitlökssås samt bulgursallad #G#L

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skink- och ostsallad med rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Nuggets med jasminris samt currydressing #G#L

Tisdag: Paprikagratäng med ve. färs #L

Onsdag: Veg. Gryta med cocosmjölk och röd curry samt jasminris

Torsdag: Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Kebabgryta med ris #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top