skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 16 19-23/4

Måndag 19/4

  1. Sprödbakadfisk med örtdressing & kokt potatis #G#L
  2. Köttbullar med gräddsås och potatismos #G#L
  3. *Kebabskav i srirachasalsa med yoghurt och ris #L

Tisdag 20/4

  1. Vårrulle med wokgrönsaker och sötsur sås samt jasminris #G#L
  2. Pasta med kyckling, sweet chili, vitlök och örter #G#L
  3. *Fetaostbiff med tomatsås och ugnsrostad potatis #L

Onsdag 21/4

  1. Jägargryta (köttfärs, bacon, svamp) och potatismos #L
  2. Kalkonschnitzel med gräddig tomatsås och jasminris #G#L
  3. *Italiensk fiskgratäng (oliv, grana padana, tomat) med potatismos #L

Torsdag 22/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L

  1. Helstekt fläskfilé med potatisgratäng samt rödvinssky #L
  2. *Laxlasagne #G#L

Fredag 23/4

  1. Tacofisk med potatismos #G#L
  2. Färsbiff med bearnaisesås och stekt potatis #L
  3. *Rimmad oxbringa med pepparrotssås samt kokt potatis #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Kebabsallad med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med potatismos #L

Tisdag: Vårrulle med sötsur sås samt ris #L

Onsdag: Veg. Schnitzel med tomatsås och jasminris #G#L

Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med bearnaisesås samt stekt potatis #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 17 26-30/4                            

Måndag 26/4

  1. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  2. Tempurapanerad fisk med ris och wasabidressing #G#L
  3. *Kycklingtandoori med bambuskott och jasminris #L

Tisdag 27/4

  1. Paprika- och köttfärsgratäng med jasminris #L
  2. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  3. *Pannbiff med löksky, rårörda lingon och kokt potatis

Onsdag 28/4

  1. Köttfärsjärpe gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Jambalaya (räkor, kyckling, skinka) med rhode islandsås #L
  3. *Stekt lax med äppelyoghurt, fänkålssallad och potatismos #L

Torsdag 29/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Svampsoppa med pannkaka #G#L

  1. Schnitzel med bearnaisesås och ugnsrostad potatis #G#L
  2. *Aubergine-, tomat- och zucchinilasagne #G#L

Fredag 30/4

  1. Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #G#L
  2. Thaikycklinggryta med cocosmjölk och wokgrönt
  3. *Biff teriyaki med jasminris och haricoverts

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tacokyckling med salsa och guacamole #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. nuggets med jasminris och sweet chili #G#L

Tisdag: Paprika- och vegofärsgratäng med jasminris #L

Onsdag: Veg. jambalaya och rhode islandsås #L

Torsdag: Svampsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. kebab med ris och vitlöksdressing #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top