skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 23 1-5/6

Måndag 1/6

  1. Sprödbakad fisk med legymröra och kokt potatis #G#L
  2. Chili con Carne med ris
  3. *Teriyaki på nötkött med nudlar #G

Tisdag 2/6

  1. Jambalaya (räka, skinka, kyckling) med rhode islandsås #L
  2. Pasta Carbonara #G#L
  3. *Pannbiff med löksky samt kokt potatis

Onsdag 3/6

  1. Kalkonschnitzel cordon blue med soltorkad tomatsås och jasminris #G#L
  2. Jägargryta (köttfärs, bacon) med potatismos #L
  3. *Fläskfylld tortillas med ris samt ananas- och tomatsalsa #G#L

Torsdag 4/6

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med potatisgratäng och rödvinssky #L
  2. *Torsk med soltorkad tomat, oliver, basilika samt kokt potatis #L

Fredag 5/6

  1. Thaikycklinggryta med kokosmjölk och jasminris
  2. Skink- och potatissallad med pickles och rostad lök #L
  3. *Biff Stroganoff med ris #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Salami- och briesallad #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Chili con Carne med ris

Tisdag: Jambalaya med rhode islanddressing #L

Onsdag: Veg. biff med grönsaker och potatismos #L

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med potatissallad samt pickles och rostad lök #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 24 8-12/6

Måndag 8/6

  1. Köttbullar med stuvade makaroner #G#L
  2. Fiskgratäng med sparris, räkor och potatismos #L
  3. *Stekt kycklinglårfilé med wokgrönt, cocos- och limesås samt jasminris

Tisdag 9/6

  1. Kyckling marengo med jasminris #L
  2. Karl – Johangryta med pasta #G#L
  3. *Rostbiff med tysk potatissallad med primörer och senapsyoghurt #L

Onsdag 10/6

  1. Pastasallad med kyckling, bacon, primörer och avokadodressing #L
  2. Oxfärsjärpe med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Strimlat nötkött med currysås, bambuskott, morot, zucchini samt jasminris #L

Torsdag 11/6

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa med pannkaka #G#L

  1. Helstekt kotlettrad med bearnaisesås och ugnsrostad potatis #L
  2. *Fiskgratäng med grana padana, räkor, soltorkad tomat, ruccola samt kokt potatis #L

Fredag 12/6

  1. Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #L
  2. Sprödbakad fisk med skagenröra och kokt potatis #G#L
  3. *Grönpepparbiff med rödvinssky och ugnsrostad potatis

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skink- och melonsallad med rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med stuvade makaroner #G#L

Tisdag: Pytt med tomat, majs m.m. samt vitlöksdressing #L

Onsdag: Pastasallad med oumph samt primörer och avokadodressing #G#L

Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. kebabgryta med ris och vitlöksdressing #G#L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top