skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 46 11-15/11

Måndag 11/11

  1. Chicken nuggets med kall vitlöksdressing samt jasminris #G#L
  2. Korv stroganoff med ris #L
  3. *Oxbringa med skånsk senapssås samt ärter och kokt potatis #L

Tisdag 12/11

  1. Pasta med chorizo- och baconsås #G#L
  2. Mangogratinerad kassler med potatismos #L
  3. *Laxlasagne #G#L

Onsdag 13/11

  1. Köttfärslimpa med soltorkad tomatsås samt potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med kall citron- och dillsås samt kokt potatis G#L
  3. *Chili- och vitlöksmarinerad kyckling med örtsås och jasminris #L

Torsdag 14/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Nikkalouktasoppa med pannkaka #G#L

  1. Köttfärslåda (potatis, köttfärs, dijonsenap m.m.) #L
  2. *Älggryta med rårörda lingon samt kokt potatis

Fredag 15/11

  1. Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis #L
  2. Thailändsk fläsk- och nötgryta med cocosmjölk och tomat samt jasminris #L
  3. *Långtidsbakad fläskkarré med rosmarinsky samt kokt potatis

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Salami- och briesallad #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veggie golden nuggets med vitlöksdressing och ris #G#L

Tisdag: Pasta med grönsaker i tomatsås #G#L

Onsdag: Veg. biff med citron- och dillsås samt potatismos #L

Torsdag: Nikkalouktasoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Thaigryta med cocosmjölk och ris

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

  

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 47 18-22/11

Måndag 18/11

  1. Fisk Balaton (mandel, paprika) med potatismos #L
  2. Ugnstekt lunchkorv med senapssås samt potatismos #L
  3. *Strimlad biff i het tomatsås med ris

Tisdag 19/11

  1. Bouef bourgogne (bacon, lök) samt kokt potatis
  2. Pasta med kyckling, soltorkad tomat och grana padano #G#L
  3. *Stekt sej med kall dill- och citronsås samt potatismos #G#L

Onsdag 20/11

  1. Sprödbakad fisk med skagenröra samt kokt potatis #G#L
  2. Siljans Chark fläskkorv med rotmos #L
  3. *Sjömansskav (viltskav)

Torsdag 21/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Sparrissoppa med pannkaka #G#L

  1. Viltskavsgryta med potatismos samt gelé #L
  2. *Kalvfärsbiffar med äppelcidersås samt kokt potatis #L

Fredag 22/11

  1. Kyckling piccata (ostpanerad) med tomatsås samt ris #G#L
  2. Hamburgare med stekt potatis samt dressing #G#L
  3. *Texas chili med majs och bönor samt ris

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med ägg samt citron- och dilldressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med potatismos samt paprika- och mandelsås #L

Tisdag: Pasta med soltorkad tomatgryta med grana padano #G#L

Onsdag: Veg. pytt med vitlöksdressing #L

Torsdag: Sparrissoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. burgare med stekt potatis och dressing #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top