skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 3 13-17/1

Måndag 13/1

  1. Fiskgratäng med räkor, dill, sparris samt potatismos #L
  2. Isterband med rödbetor och persiljestuvad potatis #L
  3. *Chili- och limebräserad kycklingfilé med vitlöksyoghurt samt bulgur #G#L

Tisdag 14/1

  1. Ugnsgratinerad kassler med ananas och chili samt potatismos #L
  2. Karl-Johangryta (nötfärs, svamp, vitkål m.m.)med ris #L
  3. *Thaigryta på fläsk med röd curry, kokosmjölk samt jasminris

Onsdag 15/1

  1. Sprödbakad fisk med remouladsås samt kokt potatis #G#L

2.a Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

2.b Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor #L

  1. *Lammfärsbiffar med tomat-/parmesan och bönsallad, rosmarinsky samt kokt potatis #L

Torsdag 16/1

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L

  1. Fetaostbiffar med tomat- och basilikasås samt potatismos #L
  2. *Kokt torsk i ägg- och persiljesås samt kokt potatis #L

Fredag 17/1

  1. Fisk Balaton (mandel, paprika) med potatismos #L
  2. Ugnstekt kotlettrad med bearnaisesås samt rostad potatis #L
  3. *Gulaschgryta med kokt potatis

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tonfisksallad med kokt ägg och sweet chilidressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Morotsbiffar med stuvad potatis #L

Tisdag: Quornfilé med ananas och chili samt potatismos #L

Onsdag: Veg. Pytt i panna med vitlöksdressing #L

Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 4 20-24/1

Måndag 20/1

  1. Korv Stroganoff med ris #L
  2. Fiskgratäng med mozzarella, tomat samt potatismos #L
  3. *Strimlad kyckling med ruccolayoghurt samt couscoussallad #G#L

Tisdag 21/1                                               

  1. Kycklinggratäng med mango chutney och ris #L
  2. Pasta Carbonara ala Blå Lågan #G#L
  3. *Helstekt fläskkarré med äppelsky samt kokt potatis

Onsdag 22/1

  1. Biff bourgogne (bacon, svamp, lök) med kokt potatis #L
  2. Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis #L
  3. *Grekisk fiskgratäng med kokt potatis #L

Torsdag 23/1

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Spenatsoppa med ägg och pannkaka #G#L

  1. Fläskschnitzel med pepparsås och stekt potatis #G#L
  2. *Chiligryta med kokt potatis

Fredag 24/1

  1. Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås och kokt potatis #G#L
  2. Färsbiff med Café de Parissås samt ugnsrostad potatis #L
  3. *Kåldolmar med skysås samt rårörda lingon och kokt potatis #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, hyvlad parmesan samt krutonger

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med ris samt grönsaker och vitlöksdressing #L

Tisdag: Pasta med quornsås #G#L

Onsdag: Veg. pytt med rhode islanddressing #L

Torsdag: Spenatsoppa och pannkaka #G#L

Fredag: Broccolimedaljong med stekt potatis och kall purjolöksås #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top