skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 14 30/3-3/4                            

Måndag 30/3

  1. Sprödbakad fisk med rom- och purjolöksdressing samt kokt potatis #G#L
  2. Lunchkorv med senapssås samt potatismos #L
  3. *Fläsk Vindaloo med jasminris

Tisdag 31/3

  1. Chili con Carne med ris
  2. Thaigryta med fläsk, cocosmjölk samt jasminris
  3. *Fiskgratäng med soltorkad tomat och oliver samt kokt potatis #L

Onsdag 1/4

  1. Kalops med rödbetor och kokt potatis
  2. Pasta Carbonara #G#L
  3. *Kycklingfilé med wokgrönt, örtsås samt jasminris #L

Torsdag 2/4

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Spenatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med choronsås (bearnaisesås smaksatt med chili) samt ugnsrostad potatis #L
  2. *Stekt torsk med örtyoghurt och potatismos #G#L

Fredag 3/4

  1. Kebabgryta med ris samt vitlöksdressing #G#L
  2. Hamburgare med cheddarost och dressing samt stekt potatis #G#L
  3. *Tomatbakad kycklinglår med hetta samt olivmajonnäs och saffransris #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Grekisk sallad med tzatziki #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med purjolöksdressing och kokt potatis #L

Tisdag: Chili con Carne på vegofärs med ris

Onsdag: Pasta med veg. sås #G#L

Torsdag: Spenatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. hamburgare med tillbehör #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 15 6-10/3

Måndag 6/4

  1. Ugnsgratinerad korv med potatismos #L
  2. Fiskgratäng med sparris och potatismos #L
  3. *Pestoöverbakad kycklingfilé med balsamicosky samt jasminris #L

Tisdag 7/4

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt samt potatismos #G#L
  2. Kycklinggryta med örter och vitlök samt ris #L
  3. *Strimlat fläsk med curry yoghurt samt bulgursallad med wokgrönt #G#L

Onsdag 8/4

  1. Köttfärs- och paprikagratäng med ris #L
  2. Kasslergratäng med ananas, purjolök, chilisås och potatismos #L
  3. *Fiskgratäng med spenat samt kokt potatis #L

Torsdag 9/4 Skärtorsdag

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

  1. Schnitzel med klyftpotatis samt pepparsås #G#L
  2. *Köttfärslimpa med fetaost samt ratatouille och kokt potatis

Fredag 10/4

LÅNGFREDAG STÄNGT

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med ägg och örtdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Morotsbiff med potatismos samt tomatröra #L

Tisdag: Gryta (soltorkad tomat, paprika, purjolök, bönor) med ris #L

Onsdag: Fylld paprika (quornfärs) med ris

Torsdag: Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: STÄNGT

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top