skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 45 2-6/10

                                                         

Måndag 2/11

  1. Johans falukorv (crème fraiche, bacon, senap) med potatismos #L
  2. Sprödbakadfisk med rom- och purjolökssås samt kokt potatis #G#L
  3. *Stekt kycklinglår med mojo rojo, rostade rotfrukter och kokt potatis #L

Tisdag 3/11

  1. Biff Stroganoff med ris
  2. Jägargryta (nötfärs, bacon, rotfrukter, svamp m.m.) med potatismos #L
  3. *Moussaka #L

Onsdag 4/11

  1. Jambalaya (kyckling, skinka, räkor) med rhode islanddressing #L
  2. Färsjärpe med gräddsås och kokt potatis #L
  3. *Fiskgratäng med spenat samt kokt potatis #L

Torsdag 5/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Spenatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Krämig fläskfilégryta (kantarell, broccoli m.m.) med ugnsrostad potatis #L
  2. *Kalvhögrev i dillsås med kokt potatis #L

Fredag 6/11

  1. Kebabgryta med vitlöksdressing samt ris #G#L
  2. Fiskgratäng med broccoli- och purjolökssås samt potatismos #L
  3. *Älgfärsbiff med timjanssky och kokt potatis

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, grana padanodressing och krutonger #G#L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Biff med rom- och purjolökssås samt potatismos #L

Tisdag: Oumphgryta med rotfrukter samt ris

Onsdag: Veg. Jambalaya med rhode islanddressing #L

Torsdag: Spenatsoppa och ägghalva med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. Kebabgryta med vitlöksdressing och ris #L

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 46  9-13/10

Måndag 9/11

  1. Chicken nuggets med kall vitlöksdressing samt jasminris #G#L
  2. Korv stroganoff med ris #L
  3. *Oxbringa med skånsk senapssås samt ärter och kokt potatis #L

Tisdag 10/11

  1. Pasta med chorizo- och baconsås #G#L
  2. Mangogratinerad kassler med potatismos #L
  3. *Laxlasagne #G#L

Onsdag 11/11

  1. Köttfärslimpa med soltorkadtomatsås samt potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med kall citron- och dillsås samt kokt potatis #G#L
  3. *Chili- och vitlöksmarinerad kyckling med örtsås och jasminris #L

Torsdag 12/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Nikkalouktasoppa med pannkaka #G#L

  1. Köttfärslåda (potatis, köttfärs, dijonsenap m.m.) #L
  2. *Älggryta med rårörda lingon samt kokt potatis

Fredag 13/11

  1. Stekt fläsk med löksås samt kokt potatis #L
  2. Thailändsk fläsk- och nötgryta med cocosmjölk och tomat samt jasminris #L
  3. *Långtidsbakad fläskkarré med rosmarinsky samt kokt potatis

 

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Salami- och briesallad #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veggie golden nuggets med vitlöksdressing och ris #G#L

Tisdag: Pasta med grönsaker i tomatsås #G#L

Onsdag: Veg. Biff med citron- och dillsåssamt potatismos #L

Torsdag: Nikkalouktasoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Thaigryta med cocosmjölk och ris

 

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top