Lunchcateringmeny v. 2 11-15/1
Måndag 11/1
- Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G#L
- Isterband med rödbetor och persiljestuvad potatis #L
- *Chili- och limestekt kycklingfilé med vitlöksyoghurt samt bulgur #G#L
Tisdag 12/1
- Pasta med kassler, paprika, chilisås, grönsaker samt grana padana #G#L
- Karl-Johangryta (nötfärs, svamp, vitkål m.m.) med ris #L
- *Thaigryta på fläsk med röd curry, kokosmjölk samt jasminris
Onsdag 13/1
- Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
- Kalops med rödbetor och kokt potatis
- *Lammfärsbiffar med tomat-/parmesan och bönsallad, rosmarinsky samt kokt potatis #L
Torsdag 14/1
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L
- Färsbiff med tomat- och basilikasås samt potatismos #L
- *Kokt torsk i ägg- och persiljesås samt kokt potatis #L
Fredag 15/1
- Björkebyfisk med örtsås och potatismos #G#L
- Schnitzel med bearnaisesås samt rostad potatis #G#L
- *Gulaschgryta med kokt potatis
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen
*Lätt & Rätt ett smalare alternativ
Veckans Sallad: Tonfisksallad med kokt ägg och sweet chilidressing #L
Varje vecka: Hamburgare #G
Vegetariska alternativ:
Måndag: Morotsbiffar med stuvad potatis #L
Tisdag: Quornfilé med ananas och chili samt potatismos #L
Onsdag: Veg. Pytt i panna med vitlöksdressing #L
Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L
Fredag: Veg. Schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis #G#L
Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!
Med reservation för ändringar
Äta på plats på Blå Lågan 83:-
Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-
Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-
Lunchcateringmeny v. 3 18-22/1
Måndag 18/1
- Korv Stroganoff med ris #L
- Fiskgratäng med mozzarella, tomat samt potatismos #L
- *Strimlad kyckling med ruccolayoghurt samt couscoussallad #G#L
Tisdag 19/1
- Kycklinggratäng med mango chutney och ris #L
- Pasta Carbonara ala Blå Lågan #G#L
- *Helstekt fläskkarré med äppelsky samt kokt potatis
Onsdag 20/1
- Biff bourgogne (bacon, svamp, lök) med kokt potatis #L
- Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis #L
- *Grekisk fiskgratäng med kokt potatis #L
Torsdag 21/1
1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
1.b Spenatsoppa med ägg och pannkaka #G#L
- Fläskschnitzel med pepparsås och stekt potatis #G#L
- *Chiligryta med kokt potatis
Fredag 22/1
- Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås och kokt potatis #G#L
- Färsbiff med Café de Parissås samt ugnsrostad potatis #L
- *Kåldolmar med skysås samt rårörda lingon och kokt potatis #L
Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen
*Lätt & Rätt ett smalare alternativ
Veckans Sallad: Caesarsallad med kyckling, hyvlad parmesan samt krutonger #G
Varje vecka: Hamburgare #G
Vegetariska alternativ:
Måndag: Veg. biff med ris samt grönsaker och vitlöksdressing #L
Tisdag: Pasta med quornsås #G#L
Onsdag: Veg. pytt med rhode islanddressing #L
Torsdag: Spenatsoppa och pannkaka #G#L
Fredag: Broccolimedaljong med stekt potatis och kall purjolöksås #L
Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!
Med reservation för ändringar