skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 50 10-14/12

Måndag 10/12

  1. Kyckling nuggets med jasminris samt currydressing #G#L
  2. Ugnsstekt chorizo med het salsa samt potatismos #L
  3. *Strimlat nötkött i tomat-, koriander- och ingefärssås med ris

Tisdag 11/12

  1. Pasta med kyckling och soltorkad tomatsås #G#L
  2. Paprika- och köttfärsgratäng med potatismos #L
  3. *Karré med dragonsky samt kokt potatis #L

Onsdag 12/12

  1. Kalops med rödbetor samt kokt potatis
  2. Thaikyckling med cocosmjölk, röd curry samt jasminris #L
  3. *Ungersk gulasch med kokt potatis

Torsdag 13/12

Jullunch

Janssons frestelse, julskinka, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och räkägg #G#L

Fredag 14/12

  1. Schnitzel med svampsås och kokt potatis #G#L
  2. Kebabgryta med jasminris och vitlöksdressing #G#L
  3. *Kycklingfilé med rostad vitlökssås samt bulgursallad #G#L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skink- och ostsallad med rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. nuggets med jasminris samt currydressing #G#L

Tisdag: Paprikagratäng med veg. färs #L

Onsdag: Veg. gryta med cocosmjölk och röd curry samt jasminris #L

Torsdag: Veg. jullunch

Fredag: Veg. gryta med kokt potatis

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v.51 17-21/12

Måndag 17/12

  1. Ugnsgratinerad falukorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med grön örtsås och kokt potatis #G#L
  3. *Kycklingwok med sötsur sås och jasminris

Tisdag 18/12

  1. Köttgryta Caribben med ris #L
  2. Spaghetti och köttfärssås #G
  3. *Fläsklägg med persiljesky samt potatis- och senapsstomp #L

Onsdag 19/12

  1. Chili con Carne med ris
  2. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  3. *Pluma sous vide (fläskkött) med BBQ-sås, morotsslaw samt kokt potatis #L

Torsdag 20/12

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

  1. Pepparbiff med rödvinssky och potatisgratäng #L
  2. *Stekt torsk med kallrökt laxsås samt potatismos #G#L

Fredag 21/12

  1. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G#L
  2. Ört- och vitlökskryddad kycklinggryta med ris #L
  3. *Lågtempad kotlettrad provencal med balsamicosky och rostad potatis

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med ägg samt citron- och dillmajonnäs #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. Biff med potatismos samt örtsås #L

Tisdag: Veg. Bolognese med spaghetti #G

Onsdag: Veg. Chili con Carne med ris

Torsdag: Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Quorngryta smaksatt med ört och vitlök och ris #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top