skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 8 18-22/2

Måndag 18/2

  1. Fylld falukorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med örtsås och kokt potatis #G#L
  3. *Stekt kycklinglårfilé med grön currysås och bulgursallad #G#L

Tisdag 19/2

  1. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Pasta med köttfärssås #G
  3. *Indisk lammgryta med mango chutney och ris #L

Onsdag 20/2

  1. Kycklingwok med sweetchilidressing och jasminris #L
  2. Dillkött med kokt potatis #L
  3. *Fiskgratäng med spenat och kokt potatis #L

Torsdag 21/2

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa och pannkaka #G#L

  1. Viltskavsgryta med svartvinbärsgelé och potatismos #L
  2. *Parmesanpanerad fläsknoisette med balsamicosås och kokt potatis #G#L

Fredag 22/2

  1. Stekt salt sill med löksås och kokt potatis #G#L
  2. Pannbiff med Café de Parissås och stekt potatis #L
  3. *Gulasch med kokt potatis och gräddfil #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skinka- och melonsallad med rhode islandsås #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Quornfilé med potatismos och stekta grönsaker #L

Tisdag: Pasta bolognese med veg.färs #G

Onsdag: Veg. wok med sweet chilidressing och jasminris #L

Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med stekt potatis och löksås #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 9 25/2-1/3

Måndag 25/2

  1. Köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos #L
  2. Ugnsgratinerad kassler med chili och purjolök samt potatismos #L
  3. *Sejrygg med persiljecréme, rostade rotfrukter och kokt potatis #L

Tisdag 26/2

  1. Kyckling i pestosås med pasta #G#L
  2. Karl-Johangryta (köttfärs, svamp, curry) med ris #L
  3. *Spansk köttfärsbiff med hummus och risblandning #G

Onsdag 27/2

  1. Mustig köttgryta med rotfrukter samt potatismos #L
  2. Korv stroganoff med ris #L
  3. *Laxburgare med örtyoghurt, picklad rödlök och rostad potatis #G#L

Torsdag 28/2

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L

  1. Baconbiff med gräddig rödvinssås och ugnsrostad potatis #L
  2. *Kycklinglårfilé med chilisky, mango och ananassallad samt jasminris

Fredag 1/3

  1. Sprödbakad fisk med remouladsås samt kokt potatis #G#L
  2. Kebabpanna med vitlöksdressing #L
  3. *Senapspanerad fläsknoisette med rostad vitlökssky och ugnsstekt potatis #G#L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Waldorfsallad med rökt kalkonbröst (valnötter, selleri, äpple) #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med potatismos #G#L

Tisdag: Quornfärsgryta med rotfrukter samt ris

Onsdag: Veg. biff med grönsaker och potatismos #L

Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Oumphpanna med vitlöksdressing #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top