skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 9 1-5/3                

Måndag 1/3

  1. Isterband från Siljans Chark med rödbetor och dillstuvad potatis #L
  2. Chicken nuggets med jasminris och sweet chilidressing #G#L
  3. *Kycklingfilé med basilikasås samt jasminris #L

Tisdag 2/3

  1. Tacogratäng med ris #L
  2. Levergryta med bacon, kapris, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Fetaostbiff med tomatsås samt kokt potatis #L

Onsdag 3/3

  1. Texmexgryta på högrev (majs, paprika, bönor) med ris
  2. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  3. *Rostbiff med ugnsrostad potatis och kaprisyoghurt samt sky #L

Torsdag 4/3

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Fläskfilégryta (svamp, rödlök, broccoli, soltorkad tomat) med ugnsrostad potatis #L
  2. *Kalv i dillsås med kokt potatis #L

Fredag 5/3

  1. Sprödbakad fisk med skagenröra och kokt potatis #G#L
  2. Raggmunk med stekt fläsk #G#L
  3. *Biff stroganoff med ris #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med ägg och dillmajonnäs #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. golden nuggets med jasminris och chilidressing #G#L

Tisdag: Quorngratäng med jasminris #L

Onsdag: Veg. chiligryta med ris

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Broccolibiff med vitlöksdressing och kokt potatis #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 10 8-12/3

Måndag 8/3

  1. Chorizo med tomatsalsa och potatismos #L
  2. Fiskgratäng med citronpepparsås, bacon och grönsaker samt potatismos #L
  3. *Oxbringa med pepparrotsstomp #L

Tisdag 9/3

  1. Pasta Alfredo #G#L
  2. Kyckling med örter och vitlök samt jasminris #L
  3. *Gulasch med yoghurt och kokt potatis #L

Onsdag 10/3

  1. Oxjärpar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  2. Jambalaya (räkor, kyckling, skinka) med rhode islandsås #L
  3. *Ugnsbakad rimmad sej med fänkål- och räksås samt kokt potatis #L

Torsdag 11/3

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Spenatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Texmexfärsbiff med tomatsalsa och stekt potatis #L
  2. *Kycklingfilé med timjansky och persiljeris

Fredag 12/3

Tacobuffé serveras endast på Blå Lågan #G#L

  1. Thaikyckling med sweet chilisås, cocosmjölk, wokgrönsaker och jasminris
  2. Fläskschnitzel med Café de Parissås och kokt potatis (endast i låda) #G#L
  3. *Pannbiff med löksky, rårörda lingon samt kokt potatis

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tacosallad med kyckling, salsa, guacamole och nachos #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med tomatsalsa och potatismos #L

Tisdag: Pasta med veg. sås #G#L

Onsdag: Veg. jambalaya med rhode islandsås #L

Torsdag: Spenatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. schnitzel med salsa och kokt potatis #G

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top