skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 42 14-18/10

Måndag 14/10

  1. Ugnsgratinerad lunchkorv med potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med äpple- och currysås samt kokt potatis #G#L
  3. *Nötstek med grönpepparsås samt kokt potatis #L

Tisdag 15/10

  1. Strimlad kyckling i pestosås samt pasta #G#L
  2. Karl-Johangryta med ris #L
  3. *Sej i ägg- och persiljesås samt kokt potatis #L

Onsdag 16/10

  1. Kåldolmar med brunsås, lingonsylt samt kokt potatis #L
  2. Fiskgratäng med sparris och räkor samt potatismos #L
  3. *Fläsk i cocossås samt jasminris

Torsdag 17/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Potatis- och purjolökssoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med choronsås och stekt potatis #L
  2. *Kycklingfilé med äppelsky och potatismos #L

Fredag 18/10

  1. Tacogratäng #L
  2. Fläskschnitzel med pepparsås och ugnsrostad potatis #G#L
  3. *Kyckling Vindaloo med jasminris och honungsyoghurt #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Kebabsallad med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med äppel- och currysås samt potatismos #L

Tisdag: Veg. gryta med ris

Onsdag: Vårrullar med grönsaker och ris

Torsdag: Potatis- och purjolökssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. tacogratäng #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 43 21-25/10

Måndag 21/10

  1. Isterband från Siljans Chark med rödbetor och dillstuvad potatis #L
  2. Sprödbakad fisk med ört- och citronsås samt kokt potatis #G#L
  3. *Stekt kycklingfilé med paprikasås samt jasminris #L

Tisdag 22/10

  1. Spaghetti med köttfärssås #G#L
  2. Levergryta med kapris, bacon, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Fläskwok med ris och grönsakschutney

Onsdag 23/10

  1. Kycklinggryta med curry och wokgrönsaker samt ris #L
  2. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  3. *Rimmad picnicbog med rotmos #L

Torsdag 24/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa med pannkaka #G#L

  1. Helstekt fläskkarré med BBQ-sås, coleslaw samt stekt potatis #L
  2. *Älgskavsgryta med rårörda lingon samt kokt potatis #L

Fredag 25/10

  1. Pannbiff med lökskysås samt potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med legymröra och kokt potatis #L
  3. *Viltkalops med rödbetor samt kokt potatis #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tonfisksallad med ägg och örtdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med stuvad potatis #L

Tisdag: Spaghetti med vegetarisk färssås #G

Onsdag: Quorngryta med ris

Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med legymröra samt potatismos #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top