Lunchcateringmeny v. 43 22-26/10                    

Måndag 22/10

  1. Isterband från Siljans Chark med rödbetor och dillstuvad potatis #L
  2. Potatisbullar med bacon, rotfrukter och lingonsylt
  3. *Stekt kycklingfilé med paprikasås samt jasminris #L

Tisdag 23/10

  1. Spaghetti med köttfärssås #G#L
  2. Levergryta med kapris, bacon, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Fläskwok med ris samt grönsakschutney

Onsdag 24/10

  1. Pastakycklinggratäng #G#L
  2. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  3. *Rimmad picnicbog med rotmos #L

Torsdag 25/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Broccolisoppa med pannkaka #G#L

  1. Helstekt fläskkarré med bbq-sås, coleslaw samt stekt potatis #L
  2. *Höstgryta med bönor samt kokt potatis

Fredag 26/10

  1. Pannbiff med lökskysås samt potatismos #L
  2. Sprödbakad fisk med legymröra och kokt potatis #L
  3. *Viltkalops med rödbetor samt kokt potatis #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tonfisksallad med ägg och örtdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med stuvad potatis #L

Tisdag: Spaghetti med vegetarisk färssås

Onsdag: Pastagratäng

Torsdag: Broccolisoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med legymröra samt potatismos #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcatering meny v. 44 29/10-2/11               

Måndag 29/10

  1. Köttbullar med stuvade makaroner #G#L
  2. Ugnsgratinerad kassler med tomat och chili samt potatismos #L
  3. *Viltskavspanna med svartvinbärsgelé samt kokt potatis #L

Tisdag 30/10

  1. Pastagratäng med köttfärssås #G#L
  2. Kycklingwok med sweet chilidressing och jasminris #L
  3. *Parmesanpanerad fläskmedaljong med tomatsås samt basilikaolja och kokt potatis

Onsdag 31/10

  1. Björkebyfisk med örtdressing samt potatismos #G#L
  2. Chili con Carne med ris
  3. *Mozzarellafylld färsbiff med ratatouille och kokt potatis #L

Torsdag 1/11

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomatsoppa med pannkaka #G#L

  1. Wallenbergare ala Lågan med skysås och potatismos #L
  2. *Kycklinglårfilé i röd currysås samt jasminris

Fredag 2/11

  1. Sprödbakad fisk med skagenröra samt kokt potatis #G#L
  2. Hamburgare med bröd, cheddarost, dressing och stekt potatis #G#L
  3. *Kalvgryta med kokt potatis #L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Grekisk sallad med tzatziki #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel och stuvade makaroner #L

Tisdag: Wok med jasminris

Onsdag: Veg. chili con carne med ris

Torsdag: Tomatsoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. burgare med tillbehör #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly

Skriv ut lunchmeny