Lunchcateringmeny v.33 13-17/8             

Måndag 13/8

  1. Köttbullar med potatismos
  2. Fisk på fiskarhustruns vis samt potatismos #L
  3. *Örtkyckling med wokgrönsaker och bulgur #G

Tisdag 14/8

  1. Pasta med bacon, paprika och lök #G#L
  2. Jambalaya (räkor, kyckling, skinka) med rhode islanddressing #L
  3. *Lasagne (champinjoner, rökt sidfläsk, lök) #G#L

Onsdag 15/8

  1. Biff Stroganoff med ris #L
  2. Sprödbakad fisk med äpple- och currysås och kokt potatis #G#L
  3. *Helstekt kotlettrad med rostad potatis, grönsaker och pesto #G#L

Torsdag 16/8

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Tomat- och basilikasoppa med pannkaka #G#L

  1. Bostonbiff ,ed rödvinssky och ugnsrostad potatis #G#L
  2. *Stekt sej med vitvinssås och kokt potatis #G#L

Fredag 17/8

  1. Pastasallad med skinka, ost, örter, härliga grönsaker och vitlöksdressing #G#L
  2. Kycklinggratäng med mango och paprika samt jasminris #L
  3. *Fetaostbiff med tzatziki och kokt potatis #G#L

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Laxsallad med ägg och dillmajonnäs #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Veckans vegetariska: Vegetarisk pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v.34 20-24/8                    

Måndag 20/8

  1. Isterband med rödbetor och dillstuvad potatis #L
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G#L
  3. *Strimlat fläsk med couscoussallad och ruccolayoghurt #G#L

Tisdag 21/8

  1. Pasta med kyckling, sweet chili och grillad paprika #G#L
  2. Dillkött med kokt potatis #L
  3. *Helstekt fläskkarré med äppelcidersås samt kokt potatis #L

Onsdag 22/8

  1. Thaigryta med fläsk, cocosmjölk, wookgrönsaker och jasminris
  2. Köttfärslimpa med dijonsenapssås och potatismos #L
  3. *Ugnsbakad sej med rökt lax i citronsås samt kokt potatis #L

Torsdag 23/8

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Potatis- och purjolökssoppa med pannkaka #G#L

  1. Wallenbergare ala Lågan med skysås, lingonsylt och potatismos #L
  2. *Kycklingfilé med currysås och ris #L

Fredag 24/8

  1. Ugnsbakad fläskkotlettrad med BBQ-sås, coleslaw och stekt potatis #L
  2. Fisk Balaton (mandel, paprika) och potatismos #L
  3. *Kalv i tomatsås med gremolata samt kokt potatis

 

Gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Grekisk sallad med tzatziki #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Biff med dillstuvad potatis #G#L

Tisdag: Pasta med grönsaker #G#L

Onsdag: Thaiwok med oumb

Torsdag: Potatis- och purjolökssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Quornfilé med BBQ-sås, coleslaw och stekt potatis #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly

Skriv ut lunchmeny