skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 39 21-25/9

Måndag 21/9

  1. Köttbullar med gräddsås samt potatismos #L
  2. Fiskgratäng med soltorkad tomat, broccoli samt potatismos #L
  3. *Strimlat nötkött med wokgrönsaker, wasabidressing, ingefärs- och ananassky samt ris #L

Tisdag 22/9

  1. Pasta Carbonara #G#L
  2. Tandoorikryddad kycklinggryta med jasminris
  3. *Fiskgratäng med citronsås och kokt potatis #L

Onsdag 23/9

1.a Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg

1.b Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor och stekt ägg #L

  1. Biff Bourgogne (bacon, syltlök, champinjoner) med kokt potatis
  2. *Lammfärsbiff med fetaost, bakad tomat samt kokt potatis #L

Torsdag 24/9

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

  1. Färsbiff med bearnaisesås samt ugnsrostad potatis #L
  2. *Kebabgryta med vitlöksyoghurt och ris #L

Fredag 25/9

  1. Kotlettrad med rödvinssky samt potatisgratäng #L
  2. Sprödbakad fisk med örtsås samt kokt potatis #G#L
  3. *Kalv i dillsås med kokt potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Rökt kalkon med soltorkad tomat, kikärter och örtdressing

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Broccoligratäng med soltorkad tomat samt potatismos #L

Tisdag: Quornfilé med wasabidressing samt ris #L

Onsdag: Veg. pytt med vitlöksdressing #L

Torsdag: Blomkålssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. biff med pottaisgratäng #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 40 28/9-2/10                                                       

Måndag 28/9

  1. Fiskgratäng med citronsås, bacon, rotfrukter och potatismos #L
  2. Fylld lunchkorv med potatismos #L
  3. *Stekt kycklingfilé med timjan- och tomatsås samt jasminris

Tisdag 29/9

  1. Chili con Carne med ris
  2. Kalops med rödbetor och kokt potatis #G#L
  3. *Fiskburgare med rökt lax, örtyoghurt, picklad rödlök samt potatismos #G#L

Onsdag 30/9

  1. Pasta med kyckling och soltorkad tomatsås #G#L
  2. Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
  3. *Strimlat fläsk i sötsur sås med wokgrönsaker samt jasminris

Torsdag 1/10

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Morotssoppa med pannkaka #G#L

  1. Sweet baby Ray-färsbiff med Café de Parissås och stekt potatis #L
  2. *Pulled pork med bakad paprika och sotarris

Fredag 2/10

  1. Köttfärslasagne #G#L
  2. Kycklinggryta med curry, wokgrönsaker samt jasminris #L
  3. *Ugnsbakad fläskkarré med morotstzatziki, balsamicosky samt ugnsrostad potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Skink- och ostsallad med picklad rödlök och rhode islanddressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Falafel med sweet chilidressing samt potatismos #L

Tisdag: Veg. chili con Carne med ris

Onsdag: Pasta med soltorkad tomat- och basilikasås #G#L

Torsdag: Morotssoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Veg. lasagne #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top