skip to Main Content

Lunchcateringmeny v. 36 6-10/9

Måndag 6/9

  1. Korvstroganoff med ris #L
  2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G#L
  3. *Lammstek med rosmarinsky samt kokt potatis

Tisdag 7/9

  1. Pasta Alfredo med bacon #G#L
  2. Chiligryta med nachos och ris #L
  3. *Kycklinglårfilé med salsa verde, zucchini, champinjoner samt bulgur #G

Onsdag 8/9

  1. Kycklingwok med vitkål, wokgrönt, sweet chilidressing samt jasminris #L
  2. Fiskgratäng med sparris, räkor med potatismos #L
  3. *Currymarinerad kotlettrad med citronyoghurt samt bulgur #G#L

Torsdag 9/9

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Nikkalouktasoppa (köttfärssoppa) med pannkaka #G#L

  1. Viltskavsgryta med potatismos och svartvinbärsgelé #L
  2. *Oxbringa med senap- och kesellacréme, fänkålsslungade morötter samt potatismos #L

Fredag 10/9

  1. Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt #G#L
  2. Sprödbakad fisk med skagenröra och kokt potatis #G#L
  3. *Gulasch med gräddfil och kokt potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Tonfisksallad med ägg och örtdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Veg. biff med remouladsås samt kokt potatis #G#L

Tisdag: Chiligryta med ris

Onsdag: Veg. pytt i panna med soltorkad tomat

Torsdag: Nikkalouktasoppa (quornfärs) med pannkaka #G#L

Fredag: Raggmunk med rotfrukter #G#L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag! 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-

Lunchcateringmeny v. 37 13-17/9                                                          

Måndag 13/9

  1. Fisk på fiskarhustruns vis med potatismos #L
  2. Potatisbullar med bacon samt rotfrukter och lingonsylt
  3. *Kycklingfilé med grana padanasås och ris #L

Tisdag 14/9

  1. Köttfärssås och spaghetti #G
  2. Fläskgryta med cocos, lime samt jasminris #L
  3. *Stekt fisk med senap- och kaprissås samt kokt potatis #G#L

Onsdag 15/9

  1. Kycklinggryta Vindaloo med mangochutney och jasminris #L
  2. Sprödbakad fisk med rom- och purjolöksdressing och kokt potatis #G#L
  3. *Gratinerad falukorv med broccoli, keso och kokt potatis #G

Torsdag 16/9

1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L

1.b Sparrissoppa med pannkaka #G#L

  1. Grekisk färsbiff och timjansky samt stekt potatis #L
  2. *Chiligryta på högrev med kokt potatis

Fredag 17/9

  1. Tacobuffe Serveras endast på Blå Lågan #G#L
  2. Schnitzel med rödvinssky och stekt potatis #G Endast i låda
  3. Örtkycklingfilé med krämig ostsås samt ris #L
  4. *Helstekt fläskkarré med ugnsbakade rotfrukter, dragon- och persiljesås samt kokt potatis #L

 

Maträtter som innehåller gluten och laktos är märkt med #G och #L, Information om övriga allergener, ring Blå lågan 0243-71661 eller kontakta personalen

*Lätt & Rätt ett smalare alternativ

 

Veckans Sallad: Salami- och briesallad med vitlöksdressing #L

Varje vecka: Hamburgare #G

Vegetariska alternativ:

Måndag: Potatisbulle med rotfrukter och lingonsylt

Tisdag: Pasta Bolognese (vegfärs) #G

Onsdag: Quorngryta Vindaloo med mangochutney samt ris

Torsdag: Sparrissoppa med pannkaka #G#L

Fredag: Tacofärs med tillbehör samt ris #L

 

Kom ihåg att beställa vår Taco- eller Tapastallrik från oss till helgen senast torsdag!

 

Med reservation för ändringar

Äta på plats på Blå Lågan 83:-

Ta med matlåda komplett från Blå Lågan 76:-

Ta med bara matlåda från Blå Lågan 55:-


Print Friendly, PDF & Email

Skriv ut lunchmeny

Back To Top